Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од одржаниот испит по предметот „Служби за безбедност и контраразузнавање“ Резултат Служби за безбедност и контраразузнавање
Резултати од одржаниот испит во ноемвриската испитна сесија по предметот „Разузнавање и разузнавачки Резултат Разузнавање и разузнавачки служби
Прв колоквиум Резултат Меѓународни односи
Резултати од испит Резултат Криминалистичка техника
настава за вонредни студенти Известување СФО 1
Прелиминарна листа - ноемврсика сесија Резултат Меѓународно јавно право
Резултати Резултат Меѓународен тероризам
Бодови од испит во ноемвриска сесија Резултат Човекови права и слободи
Резултати од испит Резултат Социологија
Резултати од испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ Резултат Сообраќајна деликвенција
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ Резултат Безбедносни стандарди при транспорт
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ОСНОВИ НА ПРИВАТНА БЕЗБЕДНОСТ Резултат Основи на приватна безбедност
клинчка настава по криминалистичка психопатлогија Резултат Криминалистичка психопатологија
СООПШТЕНИЕ Известување Корпоративна безбедност
СООПШТЕНИЕ Известување Глобална безбедност
Резултати од прв колоквиум Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од прв колоквиум Резултат Криминалистичка тактика
Резултати од прв колоквиум Резултат Безбедносен менаџмент
РЕЗУЛТАТИ Резултат Глобална безбедност