Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Известување Известување Психологија
Известување Известување Меѓународен тероризам
Bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат Човекови права и слободи
Прелиминарни резултати од септемвриска сесија Резултат Меѓународна полициска соработка
Прелиминарни резултати од септемвриска сесија Резултат Вовед во полициски науки
резултати од испит Резултат Криминалистичко разузнавање
Септемвриски испитен рок Резултат Безбедност во сообраќајот
Септемвриски испитен рок Резултат Сообраќајна деликвенција
Септемвриски испитен рок Резултат Криминологија
Конечни резултати - 06.09.2017 Резултат Меѓународно јавно право
Preliminarni bodovi pred septemvriska sesija Резултат Полиција и човекови права
Термин за впишување на оценка во индекс - за сите сесии Известување Меѓународно јавно право
Резултати Резултат Корпоративна безбедност
Резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од завршен испит - 13.09.2017 Резултат Меѓународно хуманитарно право
Резултат Резултат Социологија
Резултати од завршен испит - 06.09.2017 Резултат Меѓународно јавно право
Конечни резултати по Основи на безбедност и безбедносен систем за септемвриска испитна сесија Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Резултати од септемвриска сесија Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од одржаниот испит по предметот „Разузнавање и разузнавачки служби“, на ден, 7.09.2017. Резултат Разузнавање и разузнавачки служби