Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Rodovi perspektivi na kriminalot-Bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат
Известување Известување Меѓународен тероризам
Nediskriminacija i ranlivi grupi-bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат
Bodovi po ispit vo septemvriska sesija Резултат Човекови права и слободи
Прелиминарни резултати од септемвриска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Термин за оцени Резултат Пенологија
Термин за оцени Известување Виктимологија
Конечни резултати Резултат Пенологија
Конечни резултати Резултат Виктимологија
Септемвриски испитен рок Резултат Сообраќајна деликвенција
Септемвриски испитен рок Резултат Криминологија
Септемвриски испитен рок Резултат Превенција на криминалитетот
Резултати од испит Резултат Вовед во право и уставно право
Preliminarni bodovi pred septemvriska sesija Резултат Недимискринација и ранливи групи
Rodovi perspektivi na kriminalot-Preliminarni bodovi pred septemvriska sesija Резултат
Preliminarni bodovi pred septemvriska sesija Резултат Човекови права и слободи
2017-18 - КПП - Криминологија и криминална политика - План за реализација на наставата Материјали Кривично процесно право
Резултати септемвриска испитна сесија 2017 Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Резултати Резултат Социологија
Виктимологија Резултат Виктимологија