Соопштенија за студиска програма СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ СТРУЧНИ СТУДИИ ПО БЕЗБЕДНОСТ
pp12pp
НасловТипПредметДатум
Термини за испити втор циклус Резултат
Ноемвриска испитна сесија Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Резултат
Нови термини за испит Резултат
Термини за испити Распоред на полагање
Потребни документи за пријавување Резултат
КОНКУР С ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
Распоред на испити Распоред на полагање
Термин за давање на оценки за предметот Кризен менаџмент Известување Кризен менаџмент
Термин за давање на оценки за предметот Современи теории и системи за безбедност Известување Современи теории и системи за безбедност
Термин за давање на оценки за предметот Безбедносни стратегии Известување Безбедносни стратегии
Резултати од испит по предмет Современи теории и системи за безбедност Резултат Современи теории и системи за безбедност
Материјали за Прв дел од предметот Безбедносни стратегии Материјали Безбедносни стратегии
Материјали за Прв дел од предметот Кризен менаџмент Материјали Кризен менаџмент
Известување за консултации и предавања за Кризен менаџмент Распоред на полагање Кризен менаџмент
Јунска сесија Известување
Термин за испит Известување
Резултати од испит Економско – финансиски криминал Резултат
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ ДИПЛОМАТИЈА И МЕЃУНАРОДНА БЕЗБЕДНОСТ Резултат Дипломатија и меѓународна безбедност