Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Современи безбедносни системи
Резултати од испит Резултат Методика на истражување на организиран криминал
Поправен колоквиум Известување Кривично процесно право
Резултати од одржаниот испит во ноемвриската испитна сесија по предметот „Основи на безбедност Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Термин за поправен колоквиум Резултат Криминалистичка тактика 2
Термин за поправен колоквиум Известување Методика на истражување на пожари и експлозии
Резултати од испит Резултат Криминалистичка техника
Термин за поправен колоквиум Известување Еколошка криминалистика
Известување за прв поправен колоквиум Известување Безбедност во приватниот сектор
Резултати од прв колоквиум Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
Прв колоквиум Топографија Резултат Топографија
настава за вонредни студенти Известување Специјално физичко обарзование
Прелиминарна листа - ноемвриска сесија Резултат Меѓународно јавно право
Резултати од ноемвриска испитна сесија Резултат Методика на истражување на економско-финансиски криминал
Резултати од ноемвриска испитна сесија Резултат Економска криминалистика
Резултати од ноемвриска испитна сесија Резултат Методика на истражување општ криминалитет
Резултати од прв колоквиум Резултат Тероризам и методика на истражување на тероризам
Термин за поправен колоквиум Резултат Недимискринација и ранливи групи
Бодови од испит во ноемвриска сесија Резултат Полиција и човекови права
Rezultati od ispit Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави