Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Поправен колоквиум Известување Кривично процесно право
Резултати од одржаниот испит во ноемвриската испитна сесија по предметот „Разузнавање и разузнавачки Резултат Разузнавање и разузнавачки служби
Резултати од одржаниот испит по предметот „Методика на истражување субверзивни дејства“ Резултат Методика на истражување на суберзини дејства
Резултати од испит Резултат Криминалистичка техника
Резултати прв колоквиум Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати Резултат Меѓународен тероризам
Родови перспективи на криминалот- поправен колоквиум Известување
Бодови од испит во ноемвриска сесија Резултат Човекови права и слободи
Резултати од прв колоквиум Резултат Психологија на комуникации
Резултати од испит Резултат Социологија
Резултати од испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ Резултат Безбедносни стандарди при транспорт
I поправен Распоред на полагање Виктимологија
I колоквиум Резултат Пенологија
Резултати од прв колоквиум Резултат Ресторативна правда
Резултати од прв колоквиум Резултат Превенција на криминалитетот
Резултати прв колоквиум Резултат Превенција на виктимизација и заштита на жртви
Резултати од прв колоквиум Резултат Криминалистичка тактика
Резултати од прв колоквиум Резултат Безбедносен менаџмент
Известување Известување Англиски јазик 1