Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Конечна ранг листа Резултат Управно право
Ocenka po ispit vo junska sesija Резултат Полиција и човекови права
Резултати од испит Резултат Кривично право
Резултати од испит Резултат Криминологија
Пријавете се за истражувач Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Bodovi po ispit Резултат Полиција и човекови права
Соопштение Известување Психологија на комуникации
Соопштение Известување Психологија на криминалното однесување
European Regional Master’s Programme Известување
Global Campus of Human Rights Brouchure Известување
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Справување со конфликти
Прелиминари резултати од јунска сесија Резултат Вооружување и опрема
Прелиминари резултати од јунска сесија Резултат Вооружување и опрема
Резултати од испит Резултат Управно право
Резултати од вторпоправен колоквиум Резултат Полициско право и примена на овластувања
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Превенција на конфликти и мирно решавање на споровите
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
резултати од испит јуни 2018 Резултат Полициско право и примена на овластувања
Термин за анализа на случај Известување Кривично процесно право
РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ И ИСПИТ Резултат Полиција и јавност