Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Листа на конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Листа со конечни резултати Резултат Социологија
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 3
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 2
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 2
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија
РЕЗУЛТАТИ Резултат Тактика и техника на обезбедување
Конелни резултати - 31.05.2018 и 11.06.2018 Резултат Меѓународно јавно право
Конечни резултати - 30.05.2018 и 12.06.2018 Резултат Меѓународно хуманитарно право
Резултати по Организиран криминал Резултат
Резултати по Криминологија Резултат Криминологија
Резултати од завршен испит Резултат Меѓународен тероризам
Резултати од испит од Јунската испитна сесија Резултат Процена на ризик
Резултати од испит од Јунската испитна сесија Резултат Социјална патологија
Резултати од испит од Јунската испитна сесија Резултат Основи на приватна безбедност
Резултати Кривично право Резултат Кривично право
Резултати oд oдржаниoт испит Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ