Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Прелиминарна листа Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Кримиалисти Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Листа со конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 3
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 2
Термини за земање на оценките Известување Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 2
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1
Прелиминарни резултати Резултат Пенологија
Прелиминарни резултати Резултат Виктимологија
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија
Конечни резултати - 31.05.2018 и 11.06.2018 Резултат Меѓународно јавно право
Конечни резултати - 31.05.2018 Резултат Меѓународно договорно право
Конечни резултати - 31.05.2018 и 11.06.2018 Резултат Меѓународно право за права на човекот
Резултати по Криминологија Резултат Криминологија
Резултати од завршен испит Резултат Тероризам и методика на истражување на тероризам
Резултати од завршен испит Резултат Меѓународен тероризам
Резултати од испит од Јунската испитна сесија Резултат Безбедност во приватниот сектор