• Image Description for students1.jpg
  • Image Description for grupna-kadar.jpg
  • Image Description for konferencija2012.jpg
  • Image Description for lokacija.jpg
  • Image Description for IMG_2256.jpg
  • Image Description for studenti.jpg
Последни активности
pp12345678910pp
НасловДатум
Одржан кампот „РЕАКТ 2019“ посветен на евроатлантските интеграции и безбедноста
Агенда за Меѓународната научна конференцијата
Erasmus + мобилност на Велеучилиште Велика Горица, Хрватска
Одржано предавање од доц. д-р Маја Тимовска
Студиска посета на студенти од Полициската академија од Долна Саксонија (СР Германија)
Одржано предавање од Шефот на Канцеларијата за врски на НАТО, полковник Зоран Јанковиќ
Разговори со Амбасадорката на НР Кина Н.Е. Јин Лисјен
Последни соопштенија
pp1234pp
НасловТипДатум
РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИ СЕМЕСТАР ВО СТУДИСКАТА 2019/20 ГОДИНА Распоред на час
Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати во ВТОР УПИСЕН РОК Резултат
ОГЛАС за избор на членови и претседател на студентско собрание на ФБ Резултат
Дополнителен конкурс за ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА ВТОРИОТ УПИСЕН РОК Известување
Известување и РАСПОРЕД за СЕПТЕМВРИСКАТА испитна сесија Известување
КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА на пријавени кандидати во ПРВ УПИСЕН РОК на ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ Резултат
Потребни документи за запишување на Факултетот за безбедност Резултат
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ за пријавување на ТРЕТ циклус на студии на Факултетот за безбедност – Скопје Известување
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ за пријавување на ВТОР циклус на студии на Факултетот за безбедност – Скопје Известување
Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати во ПРВ УПИСЕН РОК Резултат
ONLINE УПИСИ Резултат
ONLINE УПИСИ И ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА УПИС НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Известување
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ Известување